HUMAN TRANSFORMATION COMPANY

Over onze methode

In je leven loop je vaak tegen dezelfde dingen aan. Situaties die je niet gelukkig maken of frustreren. Omdat je niet weet welke onbewuste besluiten hieronder liggen, blijf je deze steeds weer aantrekken.

Met Psyray technologie geven we op een simpele en doeltreffende manier inzicht in de onbewuste aansturende programma’s die met conventionele methodes niet of niet direct zichtbaar zijn.

Onbewust potentieel

Slechts 5% van onze dagelijkse handelen gebeurt daadwerkelijk bewust. Bij de onbewuste 95% is dus de grootste winst te behalen. Als we met ons huidige leven niet tevreden zijn, komt het erop aan de onbewuste belemmerende patronen die hieraan ten grondslag liggen, te herkennen en te veranderen.

Blijvende gedragsverandering

Onze technologie, programma’s en adviezen geven zicht op jouw belemmeringen, angsten èn hun oorzaken. Omdat we dit blootleggen, begrijp je waarom je altijd in dezelfde valkuil stapt ten aanzien van bijvoorbeeld jouw gezondheid, relaties, familie en werk. Oorzaak en gevolg van jouw keuzes worden exact duidelijk en hierdoor zal je in de toekomst blijvend andere beslissingen maken.

Lees verder

Jouw imprint, de blauwdruk van je leven

Hoe je de wereld bekijkt, jouw perceptie, wordt bepaald door jouw imprint. Alhoewel dit vaak een volledig onbewust proces is, vormt het grotendeels de basis voor je dagelijkse acties, gedrag en beslissingen. Het beïnvloedt je levensinstelling en verwachtingen, zoals bijvoorbeeld welk beroep je kiest of hoe je met mensen omgaat.

Imprint

Bij conceptie komt de helft van het DNA van de vader en de helft van het DNA van de moeder samen. Hier overheen komt een epigenetische laag; ‘schakelaartjes’, die bepaalde kenmerken en gebeurtenissen bij jou ‘aan’ of ‘uit’ zetten. Het vormt als het ware jouw ‘werkmateriaal’. Deze basisinstelling wordt tijdens de zwangerschap beïnvloed door de reactie van de moeder op haar omgeving. Deze belangrijke gebeurtenissen ga jij in jouw leven 100 procent onbewust compenseren. Hiermee trek je onbewust tegengestelde situaties aan die een rode draad in jouw leven vormen.

Verandering van perceptie

Leven vanuit je imprint of vanuit kindbesluiten (coping mechanismes) veroorzaakt gedrag dat in beginsel effectief is om te overleven, maar geeft vaak niet wat je verlangt. Als je bewust wordt van de imprint dan verandert jouw perceptie en neemt jouw compensatiegedrag af. Er ontstaan dan nieuwe mogelijkheden van persoonlijke groei, die voorheen buiten jouw bereik lagen.

Lees verder

Fractaalboom

'Unieke methode die in korte tijd een diepgaand effect bereikt'

We maken met behulp van Psyray technologie een scan van jouw huidige proces. De data analyseren en interpreteren wij vanaf het moment van conceptie tot en met jouw gedrag in het hier en nu. We leggen de puzzel van oorzaak en gevolg, vanuit het heden naar verleden en toekomst.

Vertakkingen

Tijdens een sessie bouwen we jouw fractaalboom op. We leggen je uit waarom en hoe je vanuit je imprint in jouw huidige proces terecht bent gekomen, hoe onderweg bepaalde vertakkingen zijn ontstaan en waarom de boom zo is gegroeid. Omdat we werken vanuit jouw bron, is het mogelijk een herbesluit te nemen, zodat er andere acties en gedrag ontstaan en je daarmee ook andere situaties aantrekt en ervaart.

Lees verder

Hoe werkt onze Psyray technologie?

Psyray is een geavanceerde technologie waarmee we in staat zijn om via een koptelefoon de elektromagnetische signalen te registreren van cellen en daar betekenis aan te geven – zonder dat er één woord gesproken wordt.

Frequentietechnologie

De kwantumfysica toont aan dat alles uit deeltjes en golven bestaat. Anders verwoord: alles bestaat uit zichtbare materie en meetbare energie. Elke cel en elk orgaan heeft naast zijn materiële equivalent ook een eigen, specifiek en onmiskenbaar trillingspatroon, uitgedrukt in frequentie. Hetzelfde geldt voor elk gevoel of elke gedachte. Deze frequenties brengen wij met Psyray exact in kaart en vergelijken we met referentiewaarden uit een omvangrijke database met meer dan 40.000 frequenties. Op deze manier constateren wij afwijkingen van statistische normwaarden en stellen wij de individuele disbalans van een persoon vast.

Lees verder

Lees meer op de website van PSY-ray International.

Nieuwe brochure!

Download hier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatst ontwikkelingen, nieuws, blogs en aanbiedingen.