HUMAN TRANSFORMATION COMPANY

Wil je het échte verhaal?

Heb je als adviesbureau last van onzichtbare storende factoren in de organisatie van je klant? Wil je zicht op deze ongrijpbare dynamiek en de oorsprong van onbewuste patronen? Met geavanceerde technologie ontmaskeren wij de bron en komen wij tot het échte verhaal. Snel, doeltreffend en razend effectief.

Wij werken samen met bureaus die weten dat we leven in een turbulente tijd waarin veranderkracht en transformatievermogen wordt gevraagd. Daarom geloven wij in het verschil maken, in handelen vanuit meer bewustzijn. Wij trekken op met de bureaus die in dit proces belangrijke hefbomen voor verandering weten te identificeren waardoor professionals de ruimte ervaren om hun roeping te leven en teams autonomer kunnen samenwerken, binnen een cultuur met voldoende ruimte voor creativiteit, innovatie en duurzaamheid wat uiteindelijk leidt tot een toekomstbestendige organisatie.

Wij zijn er voor de adviesbureaus die organisaties begeleiden die antwoorden verlangen in deze complexe, veranderende tijd. Voor consultants die effectiever willen adviseren, opleiden en coachen. Voor counselors die leiders begeleiden die gaan voor gemeenschappelijke waarden. Voor ontrafelaars die tot de kern willen komen mèt en vóór hun klant. Voor mentoren die verbinden. Voor visionairs die klaar zijn om impact te maken. Voor professionals die het rimpeleffect willen starten. Voor innovatieve denkers die zichzelf willen ontdekken. Wij zijn er voor de strategen, de veranderaars, de klankborden, de facilitators die klaar zijn voor transformatie bij hun klant.

Ready to shift?

Werkwijze

SpringShift doet vooral waar ze goed in is: het blootleggen van patronen bij organisaties, teams en professionals. Veelal werken wij vanuit co-creatie en wij worden ook direct gevraagd door organisaties.

We vervullen vaak een verhelderende rol in een groter transformatietraject en zijn de stille kracht achter duizenden blijvende veranderingen. Met onze technologie en protocollen geven wij antwoorden die nooit eerder zijn gevonden, niet in consulting, training, coaching of andere interventies. Onze technologie raakt de kern, organisatorisch en persoonlijk, en van generaties daarvoor. Wij onthullen enerzijds de bestaande blokkades, obstakels, knelpunten en de oorsprong daarvan èn belichten anderzijds het aanwezige talent, drive en potentieel. Wij maken wakker en zorgen voor de gewenste beweging zodat organisaties uiteindelijk kunnen bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing, aan een wereld in transitie.

Factsheet Co-creator

Partners

SpringShift werkt samen met change makers, managementconsultants, trainers, facilitators, assessmentpsychologen, communicatiestrategen, communicatieadviseurs en merkenbouwers die met onze bijdrage maatwerk leveren aan hun klanten.

Met onze technologie maken wij voor onze partners onzichtbare belemmerende patronen zichtbaar die groei en ontwikkeling bij hun klanten in de weg staan.

Wij zorgen ervoor dat het werk van onze partners gemakkelijker en effectiever wordt omdat wij met onmisbare, diepgaande antwoorden komen en vernieuwende perspectieven bieden. Door onze inbreng zorgen wij ervoor dat onze partners gewoon kunnen doen waar zij goed in zijn. Een win-win-situatie dus.

Lees verder

Organisaties

SpringShift is er voor organisaties die toekomstbestendig willen zijn, met wendbaarheid, veerkracht, innovatie en daadkracht als belangrijke pijlers en die transformatievraagstukken aan durven te gaan.

Wij helpen organisaties op zo’n manier ‘hun DNA te vangen’ dat de oorsprong van de interne complexiteit bloot komt te liggen. Wij maken het ingewikkelde eenvoudig door tevens kansen en oplossingen te onthullen en zorgen voor een helder zicht op de aanwezige talenten, motivatie en veranderkracht.

Wij begeleiden de shift naar meer creativiteit en duurzame groei vanuit de why, het échte bestaansrecht van jouw organisatie.

Lees verder

Aan de slag

Wij gaan -al dan niet samen met onze partners- aan de slag om binnen organisaties het verschil te maken. SpringShift boort het vermogen aan om ontvankelijk te zijn voor nieuwe inzichten, nieuwe energie, nieuwe speelvelden en nieuwe mogelijkheden. Een proces van heroverwegen en herbesluiten. Wij helpen de passende route voor verandering te vinden, om daarmee bijvoorbeeld de vitaliteit en veerkracht te verhogen, het werkplezier te bevorderen, persoonlijke drijfveren te onderzoeken, leiderschap te ontwikkelen, strategie vorm te geven of zingeving te ontdekken.

Wil jij als partner samen met ons aan de slag om het verschil te maken voor jouw klanten? Of wil je als organisatie jouw DNA vangen en snel en eenvoudig zien waar jouw valkuilen en kansen liggen? Wij gaan graag in gesprek over hoe wij onze methodiek en aanpak inzetten om de kern te onthullen, elke vorm van complexiteit te vereenvoudigen en versneld de shift te maken naar innovatie en diepe impact.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd of en hoe wij jou kunnen helpen? Vul je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Nieuwe brochure!

Download hier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatst ontwikkelingen, nieuws, blogs en aanbiedingen.