HUMAN TRANSFORMATION COMPANY

Over ons

Ons SpringShift-team bestaat uit door de wol geverfde experts, adviseurs en coaches die vanuit hun tenen voelen dat ze geboren zijn voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Die met hun kennis, wijsheid en intuïtie een verschil willen maken in de individuele en collectieve shift in de wereld.

Onze kennis & ervaring

Wij zijn goed in één ding: tot de kern komen. Dat doen we snel, doeltreffend en zo simpel mogelijk. Iedere coach heeft naast de opleiding aan de ScanCoaching Academy, een eigen expertise in aanvullende vakgebieden. Denk hierbij aan organisatieadvies, changemanagement, leiderschapsontwikkeling, teamcoaching, systemisch werk, arbeids- en organisatiepsychologie, stressmanagement, burnoutbegeleiding, traumatherapie, vreedzame communicatie, voice dialogue, transactionele analyse, ACT, NLP en nog veel meer…

Kwaliteit

Iedere SpringShiftCoach is HBO opgeleid aan de ScanCoaching Academy (KTNO, CPION) en heeft medische basiskennis. Onze coaches krijgen verplichte bijscholing tijdens supervisie bijeenkomsten om de kwaliteitsnorm zorgvuldig te bewaken, zowel op inhoud, gedrag en methode. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan onze persoonlijke processen, zodat wij ook scherp blijven in onze ontwikkeling.

Ons werkgebied

Onze coaches zijn actief in Nederland en België. Sessies vinden plaats bij de coaches op locatie, op ons hoofdkantoor in Vogelenzang of extern bij opdrachtgevers. Iedere gecertificeerde SpringShiftCoach werkt conform de ScanCoaching-methode, al dan niet aangevuld met een eigen expertise. Op basis van vraag, regio, affiniteit of ervaring zetten we onze coaches extern in bij onze opdrachtgevers.

“Met onze gebundelde kennis, ervaring en wijsheid durven wij gerust te beweren dat er geen andere partij is die jouw organisatie, jouw team of jezelf op zo’n diep niveau kan transformeren naar een toekomstgerichte organisatie waarin het potentieel van professionals volledig wordt benut.”

Meer weten over ons team?

Wij stellen ons graag aan je voor!”

Ons team

Rijk Smitskamp

SpringShiftCoach

Marieke Quaars

SpringShiftCoach

Ook SpringShiftCoach worden?

Nieuwe brochure!

Download hier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatst ontwikkelingen, nieuws, blogs en aanbiedingen.