Ons team

De wereld schreeuwt om bewuste en bevlogen mensen die betekenis geven aan het leven.
Dit vergt veranderkracht, individueel en collectief, afgestemd op een heldere visie diepgewortelde purpose, veerkracht en leiderschap gebouwd op wijsheid en intuïtie. 

Ons team van SpringShift bestaat uit 13 door de wol geverfde professionals, adviseurs en coaches die vanuit hun tenen voelen dat ze geboren zijn voor de ontwikkeling en de transformatie van mensen en organisaties. 

We shift people

Ons werkgebied

Onze coaches zijn actief in Nederland en België en daarbij streven we naar een landelijke dekking. Sessies vinden plaats bij de coaches op locatie, op ons hoofdkantoor in Vogelenzang (Noord-Holland) of extern bij opdrachtgevers op kantoor. Iedere gecertificeerde SpringShiftCoach werkt conform de SpringShift-methode, al dan niet aangevuld met eigen expertise of therapie. Op basis van de vraag, regio, affiniteit of ervaring zetten we onze coaches extern in bij onze opdrachtgevers.

Kwaliteit

Iedere SpringShiftCoach is opgeleid aan de HBO geaccrediteerde ScanCoaching®️Academy (KTNO, CPION) en is in bezit van het HBO-diploma Medische Basiskennis. Onze coaches krijgen verplichte bijscholing tijdens supervisiebijeenkomsten om de kwaliteit zorgvuldig te bewaken, zowel op inhoud, gedrag en kwaliteit. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan onze persoonlijke processen, zodat wij ook scherp blijven in onze ontwikkeling.

Onze kennis & ervaring

Iedere coach heeft naast de vereiste HBO opleiding aan de ScanCoachingAcademy, een eigen expertise in aanvullende vakgebieden. Denk hierbij aan organisatieadvies en change management, leiderschapsontwikkeling, epigenetica, systemisch werk, arbeids- en organisatiepsychologie, stress- en burn-out-begeleiding, traumatherapie, geweldloos communicatie, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Acceptance and Commitment Therapy, Kwantumfysica, Traditionele Chinese Geneeskunde, Acupunctuur, en Natuurgeneeskunde.

“Met onze gebundelde kennis, ervaring en wijsheid durven wij gerust
te beweren dat er geen enkele andere partij is die jou, jouw team of jouw organisatie op zo’n diep niveau kan transformeren naar het potentieel.
Meer weten over ons team? Wij stellen ons graag aan je voor!”

 

Ons team

Marko van der Beek

Founder & Eigenaar & SpringShiftCoach

Ernst W. Oosterbosch

Eigenaar, Directeur & SpringShiftCoach

Esther van Duyvenbode

SpringShiftCoach

Helena de Jong

SpringShiftCoach

Patrick Odendaal

SpringShiftCoach

Frank Pelder

SpringShiftCoach

Hellen Lerou

SpringShiftCoach

Elroy Hijman

SpringShiftCoach

Marieke Quaars

SpringShiftCoach

Rijk Smitskamp

SpringShiftCoach

Gerrald Nieboer

SpringShiftCoach

Jorn Fokkens

SpringShiftCoach

Ook SpringShiftCoach worden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatst ontwikkelingen, nieuws, blogs en aanbiedingen.