Ons aanbod

Binnen onze SpringShift aanbod werken we met de geavanceerde Psyray-technologie en de vaste bewezen effectieve protocollen van de SpringShift Methode. Voor bevlogen experts en ondernemers zijn er drie verschillende themas's: SpringShift Vitality, SpringShift Purpose en SpringShift Performance.

Meer weten over ons aanbod? Kijk hieronder voor een beschrijving van de programma's en neem contact met ons op!

Kopie van Kopie van Kopie van Consciousness is Key-18
 1. Inventarisatie 
  Middels een persoonlijk intakegesprek brengen we jouw vraag of situatie in kaart. We kijken samen naar jouw doelen zijn, welke antwoorden je zoekt en welke resultaten je wenst. Afhankelijk van je vraag, beschikbaarheid en regio matchen we een passende coach. Uiteraard kun je ook zelf je SpringShiftCoach aanwijzen.
 2. Overleg met je werkgever
  Indien je dat wenst gaan we in gesprek met je werkgever om de mogelijkheden te onderzoeken voor jouw volgende stap. Voor organisaties bieden wij andere condities en maatwerk aan. Bij steeds meer organisaties in Nederland en België staan wij op de leverancierslijst, check dit daarom altijd even bij je HR-afdeling of management. Lees hieronder meer informatie voor werkgevers.
 3. Onderzoek
  We starten een programma altijd met een stressREM test. Dit gebeurt online via onafhankelijk onderzoeksbureau Soffos. We meten o.a. op beslisvaardigheid, stressniveau en vitaliteit en gebruiken de resultaten als startpunt voor het programma.
 4. Opbouw programma
  Ieder programma heeft een gemiddelde doorlooptijd van 100 dagen met daarin 5 sessies van 2 uur. Tussen iedere sessie zit er 3 á 4 weken om de inzichten te integreren. Tussentijds houden we vinger aan de pols en zijn we alert op gevoelige thema’s die mogelijk extra aandacht vragen. Daarbij staan we voor je klaar als je vragen hebt of verwijzen we, intern of extern door, indien nodig.
 5. Evaluatie
  Na de laatste sessie evalueren en beoordelen we de doelstellingen en doen we opnieuw een stress-REM test. In overleg met jou kijken we of er nog iets nodig is aan integratie, verdieping of aanvulling.
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Consciousness is Key

Inmiddels weten steeds meer organisaties ons te vinden. We bieden daarin naast de vaste programma’s en teamoplossingen, ook maatwerk en aangepaste tarieven afhankelijk van de vraag en grootte. 

Thema´s
Samen kijken we naar de mogelijkheden voor het radicaal terugdringen van het ziekteverzuim, doorbreken van een organisatiecultuur, een vastgelopen (management)team, het klaren van een ingewikkelde klus, stimuleren van toptalenten of bezielde leiderschapsontwikkeling. 

Inventarisatie 
In een persoonlijk gesprek op locatie maken we een situatieschets, nemen wij de knelpunten en organisatievraagstukken door. Aanvullend volgt een uitnodiging voor demo-scan waarin wij een persoonlijk voorproefje geven van de methodiek en doen wij een voorstel voor een stevige fundament tot transformatie binnen de organisatie.

Samenwerking
Indien wij een vaste samenwerking aangaan, maken we afspraken over concrete doelstellingen, de tarieven, organiseren we op aanvraag speciale demo-dagen en zijn wij beschikbaar als gesprekspartner in transformatie voor organisatie of persoonlijke vraagstukken.

Ik wil graag meer weten..

Informatie
verzoek

Ben je benieuwd of en hoe wij jou kunnen helpen? Vul je gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatst ontwikkelingen, nieuws, blogs en aanbiedingen.