HUMAN TRANSFORMATION COMPANY

‘Ruimte voor onbenut potentieel’

Nieuws

Hier tref je onze laatste blogs, vlogs, podcasts en nieuws aan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwste ontwikkelingen en acties. 

Blogs

Belang

Ieder van ons heeft op verschillende tijden en plaatsen andere belangen. Van die hoeveelheid belangen is er steeds één belangrijk. Door inzicht te krijgen in de waarde en motivatie die wordt gehecht aan een belang op een bepaald moment, wordt het duidelijk hoe je kunt functioneren binnen het veld van mogelijkheden.

Lees verder »

Hoe ver durf jij te gaan?

Depressies, overspannenheid en burn-out zijn tekenen van onbalans. Je leeft je leven in een richting die niet de jouwe is. De vraag rijst dan: van wie wel?

Lees verder »

The SpringShift Podcast

Onderwerpen waar wij graag over spreken in dialoog met collega’s, collega coaches, klanten en andere experts op het gebied van Human Transformation. 


Webinars

Webinars die wij hebben gehouden zijn hier terug te kijken. Van leiderschapsontwikkeling tot vitaliteit..

Over Vitaliteit. Ernst W. Oosterbosch is SpringShift-er en het drijft en enthousiasmeert hem om bij te dragen aan iemands groei naar een bewuste, bevlogen professional die betekenis durft te geven aan het leven.
Ernst W. Oosterbosch gaat in gesprek met Aart Bos, CEO van vredesbeweging MasterPeace over de behoefte aan
New Leadership in deze roerige tijden. 

Marko van der Beek (SpringShift) en Thea Rentenaar van Trent Consult&Coaching bieden een voorproefje van de masterclass ‘7 inzichten voor Leiders in het Onderwijs’

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatst ontwikkelingen, nieuws, blogs en aanbiedingen. 

Nieuwe brochure!

Download hier